Contacteer ons
Amy Liu

Telefoonnummer : +86-13667339260

WhatsApp : +8613667339260

lopende band
wij die de landruimte van sqm 26000 behandelen met productiegebied van sqm 5000 met een standaardiso-Klasse 10 clean-room ETO sterilisatiecentrum, hebben 50 productielijnen op persoonlijk beschermend product, beschikbare kleding en medische wegwerpproducten.

 

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd.

 

Ons gebied van de verwerkingsworkshop is 5000 vierkante meter: kunstmatig elektronisch het naaien 50 materiaal, 20 volledig automatisch maskermateriaal., volledig automatisch het verwarmen 30 materiaal op hoge temperatuur en vacuümmateriaal 5.

 

De workshop van de grondstoffenproductie: Het materiaal van de de grondstoffenproductie van SBPP, het materiaal van de de grondstoffenproductie van SMS/SMMS.

 

Onze verpakkingsworkshop heeft vijf 5 vacuümmateriaal.

 

Gebeëindigd pakhuis: 300 planken, 2 forklifts

OEM / ODM

Wij bieden OEM/ODM de dienst voor al onze klanten aan.

 

Als ons grootste marktaandeel, verlenen wij producten en de diensten voor de een paar openbare ziekenhuizen in Zuid-Amerika.

 

Hoewel het Midden-Oosten, Noordamerikaans marktaandeel niet groot is, hebben wij samenwerking op lange termijn met een paar partners.

 

Wij kunnen allerlei producten door OEM en OBM verstrekken.

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd.

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd.

R & D

Wij nemen de waarden van eerlijkheid, verantwoordelijkheid en professionalisme in de ontwikkeling van onze producten op evenals de interactie met onze klanten om ons levensvatbaarheid op lange termijn en succes te ondersteunen. Onze oprechte verhoudingen met onze klanten komt uit betekenis van verantwoordelijkheid naar het bereiken van de hoogste niveaus van kwaliteit in de industrie zo belangrijk voor de maatschappij voort. In Pluscare die wij zal blijven om aan die norm door R&D, innovatie en kwaliteit voldoen aangezien wij constant ernaar streven om de industrie in de toekomst te duwen.

 

Op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, communiceren wij actief met onze klanten. Verbeter en verbeter het product.

 

1, op 2014, volgens koppelt van de Zuidamerikaanse markt terug, verbeterden wij de kleding van de patiënt van anorectal verrichting, die niet alleen de privacy van patiënten in gebruik hield, maar ook verminderden de pijn van patiënten toen zij weg droegen. Het is goed - ontvangen door de overheidsklanten geweest.

 

2.On 2015, begonnen wij tandbeschermingsproducten te ontwikkelen. Een masker dat comfortabeler zijn en het vertroebelen het effect zijn beter voor tandartsen om tandchirurgie uit te voeren. Het heeft significante verbeteringen in antimisteffect en lens r.i. gemaakt. De tandartsen niet voelen duizelig wanneer zij het lange tijd dragen. Deze technologie is voor nationaal octrooi van toepassing geweest.

 

3, op 2015, voor de beschikbare beschermende kledingsproducten, hebben wij de achterstoffen voor de behoeften van de midden en high-end klanten verbeterd, omdat de mensen dergelijke beschermende kledingsbehoefte dragen om heel wat tijd in openluchtverontreinigingsplaatsen te besteden, en de mensen die en zweet heet zullen voelen wanneer zij meer zenuwen op de rug hebben. Zo gebruiken wij de achtermaterialen met in te ademen en zachte beschermende materialen. Het comfort wordt zeer verhoogd.

 

4. In 2016-2017, voerden wij een uitwisselingsactiviteit voor het Ziekenhuis van de kinderen in Canada uit. Wij kozen materialen en grootte voor de verrichting en de behandeling van kinderen, en maakten beschermende producten voor kinderen, kinderen en adolescenten.

 

5. Momenteel die, hebben wij testverslag over de grondstoffen uitgebracht in elke partij worden gebruikt. Om de veiligheid van het product, welkome klanten te verzekeren om toegang te vragen.

 

 

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd.Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd.